WebArtz - The Web Design Forum
Welcome to WebArtz, Guest!

WebArtz is a nice place for discussions related to web designing and coding. We help our members to code their own website templates with HTML and CSS. We give them advice on various issues.

To know more about WebArtz Forum, visit the About Us page.

At the moment, you are viewing the forum as a guest. As a guest you can't make post and participate in discussions. You need to register and become a member of the forum. Click the register link below and become a part of this forum.

Thank You


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Font awesome icons not showing? on Tue Nov 11, 2014 3:35 pm

kusonpadam


Registered Member
Registered Member
Hi

I suspect this has something to do with subfolders, as the site in question isn't at the URL route.

I have a font folder which I link to from the header of each page with  <link href="routeurl.co.uk/subfolder/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet">

The font awesome css file then connects to routeurl.co.uk/subfolder/fonts/fontawesome-webfont.eot with css content like: thiet ke web thoi trang

.fa-power-off:before{content:"\f011"}.fa-signal:before{content:"\f012"}

I'm not sure where the hook up problem lies is it the \f012 elements.

Really confused.
---------------
website gia re

http://thietkeweb.congay.com/thiet-ke-website-ban-qua-tang.html

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum